Sportmassage Utrecht

Sportmassage boeken omgeving Utrecht

Heeft u last van vastzittende spieren of heeft u andere pijnklachten? Wilt u weer optimaal kunnen sporten en bewegen? Boek dan een sportmassage in mijn praktijk in Woerden. Mijn doel is om een effectieve bijdrage te leveren aan uw lichamelijk welzijn. Doordat ik gespecialiseerd ben in klachtenbehandeling en (preventief) onderhoud van spieren kan ik u helpen om van uw klachten af te komen. Een tennisarm, kuit spanning of pijn in de rug? Na een aantal sessies sportmassage bij mijn praktijk in Woerden kunt u straks weer optimaal bewegen. Woont u niet in Woerden maar in omgeving, Utrecht, Bodegraven of Zuid-Holland? Ook dan kan u bij mij langskomen voor een sportmassage. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

 

Sportmassage omgeving Utrecht met effectief bewezen technieken

Sportmassage Utrecht

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de sportmassage wordt uitgevoerd door iemand met de juiste papieren? Dan bent u voor sportmassage omgeving Utrecht bij mij aan het juiste adres! Door mijn afgeronde opleidingen bij het Massage- en Opleidingsinstituut Libosan in Houten weet ik precies welke massagetechnieken ik moet uitvoeren. Zo weet ik hoe ik met handelen bij welk type klacht. Inmiddels heb ik geruime ervaring opgedaan in mijn eigen praktijk Beijnes Massagetherapie. Ik verwelkom u graag in mijn praktijk om het effect van de verschillende sportmassages zelf te ervaren.

Bekijk onze behandelingen

 

Tennisarm therapie als vorm van sportmassage omgeving Utrecht

Wist u dat een tennisarm maar in 5% van de gevallen ook daadwerkelijk wordt veroorzaakt door tennis? Best wel gek gezien de naam van deze vervelende kwaal. Hoe dan ook, als u eenmaal een tennisarm heeft opgelopen is dit erg pijnlijk. De pezen die in uw onderarm zitten zijn namelijk tijdelijk verzwakt en doen veel pijn. Dit kan doordat bepaalde bewegingen te veel zijn herhaalt. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan tennis maar ook aan het schilderen van uw huis. Daarbij maakt u ook steeds dezelfde beweging. Gelukkig hoeft u niet lang rond te blijven lopen met een tennisarm. Boek een sportmassage bij mij in Woerden en ik zal de spieren rondom de elleboog, bovenarm en schouders intensief behandelen. Hierbij maak ik gebruik van specifieke massagetechnieken. Ook wordt er soms een combinatie met de tafelspecialisatie uitgevoerd. Heeft u ook last van een muis- of golfarm? Hier kan ik u ook van af helpen middels dezelfde massagetechnieken. Boek direct een sessie massagetherapie in mijn praktijk omgeving Utrecht!

Afspraak maken