Ontspanningsmassage Utrecht

Boek een ontspanningsmassage omgeving Utrecht

Wilt u even helemaal tot rust komen? Heeft u behoefte om even helemaal te ontspannen? Dan is een sessie ontspanningsmassage in mijn praktijk omgeving Utrecht een goed idee! Na een drukke periode bouwt u steeds een beetje meer spanning op. Deze spanning gaat ook in uw spieren zitten. Misschien merkt u het zelf wel dat u onbewust met opgetrokken schouders in een vaak voorovergebogen houding zit te typen. Naast de spanning in het lichaam trekt het ook vaak naar uw fronsrimpels. Probeer ze maar eens te bewegen! Als dit lastig gaat dan is dit een teken dat u daar ook veel stress vasthoudt. Het doel van een ontspanningsmassage is om alle spanning uit uw lichaam te laten verdwijnen. Gun uzelf een pauze tussen de drukte van alledag en boek direct uw massage. Wist u dat u bij mij naast ontspanningsmassages ook terecht kunt voor een sportmassage omgeving Utrecht? Plan nu de sessie in die bij u past!

Neem contact op

 

Wat is een ontspanningsmassage omgeving Utrecht?

Ontspanningsmassage UtrechtEerst weten hoe een ontspanningsmassage in mijn praktijk in Woerden eruit ziet? Ik leg het graag aan u uit. Door mijn afgeronde opleidingen aan het Massage- en Opleidingsinstituut Libosan in Houten heb ik verschillende massagetechnieken geleerd, waaronder ontspanningsmassage. Hierbij maak ik gebruik van rustige strijkingen (effleurages) en knedingen om de spieren te laten ontspannen. De massagetechnieken zijn dus rustig waardoor ik ervoor zorg dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Deze vorm van masseren heeft een positief effect op uw lichaam en geest. Hierdoor zullen spanning en stress na de massage verminderen. Wilt u meer weten over deze vorm van massage? Neem dan contact met mij op. Dan vertel ik u meer over de verschillende vormen van massage.

Bekijk onze behandelingen

 

Onderbreking van de werkdag met een ontspanningsmassage omgeving Utrecht

Hoe fijn zou het zijn als de werkdag even onderbroken kan worden met een ontspanningsmassage op uw werk omgeving Utrecht? Waarschijnlijk snakt u er soms naar om even uit die voorovergebogen houding te zijn. Dan heb ik de oplossing voor u! Ik pas regelmatig stoelmassage toe bij werknemers van bedrijven. Dit is een drukpuntmassage waarbij uw bovenlichaam wordt gemasseerd. Deze vorm van massage duurt gemiddeld 20 minuten. Ideaal dus om in de lunchpauze te doen. Dan kunt u er daarna weer helemaal tegenaan! Meer weten over de mogelijkheden van ontspanningsmassage omgeving Utrecht? Neem contact met mij op.

Afspraak maken