Massagetherapie Utrecht

Verschillende vormen massagetherapie omgeving Utrecht

Met de verschillende vormen van massagetherapie die ik omgeving Utrecht aanbied, wil ik een effectieve bijdrage leveren aan uw lichamelijke welzijn. Merkt u dat u last heeft van pijnklachten in de gewrichten of de spieren? Door mijn afgeronde opleidingen aan het Massage- en Opleidingsinstituut Libosan in Houten weet ik welke vorm van massagetherapie u gaat helpen om van de klachten af te komen. Het is mijn uitdaging en doel om mensen optimaal te kunnen laten bewegen en sporten. Een goede conditie van de spieren is daarvoor een essentiële voorwaarde, naast juiste voeding en voldoende rust. Met massagetherapie in mijn praktijk in Woerden zorg ik ervoor dat uw spieren en uw bindweefsel weer in optimale conditie komen. Wilt u bespreken welke vorm van massagetherapie het beste bij u past? Bent u op zoek naar een ontspanningsmassage of sportmassage in Woerden? Neem dan contact met mij op!

Neem contact op

 

Myofasciale therapie als vorm van massagetherapie omgeving Utrecht

Massagetherapie UtrechtVoordat ik ben begonnen met het aanbieden van massagetherapie omgeving Utrecht heb ik 23 jaar met veel plezier en enthousiasme gewerkt voor een bedrijf in een andere branche. Dat bedrijf besloot met haar activiteiten te stoppen. Voor mij was dit het moment om iets anders te gaan doen en tegelijkertijd de ideale gelegenheid om mijn passie te volgen. Zo heb ik kennis opgedaan over de toepassing van verschillende vormen van massagetherapie, zoals myofasciale therapie. Het doel van deze vorm van therapie is het losmaken van uw bindweefsel, ook wel fascia genoemd. Dit bindweefsel verbindt spieren in uw lichaam met elkaar. Het kan gebeuren dat het bindweefsel stram wordt doordat u weinig beweegt of langdurig in dezelfde houding heeft gezeten. Hierdoor kunnen uw spieren minder goed bewegen wat kan resulteren in pijnklachten. Heeft u hier last van? Laten we daar verandering in brengen! Boek nu uw sessie myofasciale therapie zodat u uw spieren straks weer beter kunt bewegen.

Bekijk onze behandelingen
 
 

Klachtenbehandeling bij massagetherapie omgeving Utrecht

Loopt u al een tijd rond met pijnklachten rondom de nek, schouders of rug? Meestal is er sprake van een verhoogde spierspanning waardoor een blokkade ontstaat in het circuleren van zuurstof en lucht. Met een vorm van deep tissue massage maak ik gebruik van korte intensieve technieken die helpen om uw spieren te laten ontspannen. Het doel is om de energiestroom te stimuleren en de blokkade op te heffen. Naast deep tissue massage kunt u ook terecht voor ontspanningsmassage in mijn praktijk in Woerden. Plan nu de massage in die bij u past!

Afspraak maken